Ilmoittautuminen Estonian GP:hen on avattu

Perinteikäs, Baltian isoin rata-autoilutapahtuma Estonian GP järjestetään vajaan kuukauden kuluttua Pärnun Porsche Ringillä. Suomesta mukana ovat kaikki FRC ja Rata SM -sarjojen luokat. Ilmoittautuminen Estonian GP:hen on nyt avattu, ja säilyy nykyisellä, edullisemmalla hinnalla aina 1.8. saakka.

Yksi tapahtuman mielenkiintoisimmista luokista on GT Open, joka nimensä mukaisesti on avoin suurelle ja monipuoliselle kattaukselle GT- ja vakioautoja. Luokassa voi kilpailla FRC-sarjasta tutuilla TCR-luokan autoilla, Rata SM:n V8 Thunder -kilpureilla sekä muun muassa GT3- ja GT4 -luokan autoilla sekä erilaisilla merkkiluokkien, kuten Porsche 911 GT3 Cup ja Lamborghini Tropheo -luokkien kalustoilla. V8 Thunderit ajavat myös omat osakilpailunsa Pärnun nopealla radalla.

FRC:n luokista mukana ovat tuttuun tapaan V1600 sekä Legends. Rata SM -puolella mukana ovat Thundereiden lisäksi BMW Xtreme yhdessä Baltic BMW 325 Cup -autojen kanssa sekä Formula Open. Kilpailuviikonloppu sisältää myös kaksipyöräisiä Superbike-, Superstock sekä Supersport 300 -luokan pyörien ottaessa toisistaan mittaa. Kokonaisuudessaan 3,2 kilometriä pitkälle radalle odotetaan yhteensä noin 150 autoa eri luokissa.

Ilmoittautuminen

Virallinen ilmoitustaulu Sportityssä koodilla EGP2023

Estonian GP:n liput

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close