FRC näkyy kattavasti kaudella 2023

Tulevana vuonna ensimmäistä kertaa kilpailtava suomalaisen rata-autoilun kuninkuussarja FRC sekä sen pääluokka TCR Finland näkyvät kattavasti heti avauskaudella. Näyttävät ja suorituskykyiset TCR-autot sekä vahvana osana FRC:tä kilpailtavat, aina tapahtumarikkaat V1600-autot ja kestosuosikit Legendsit tullaan näkemään 45 minuutin mittaisina koostelähetyksinä CMore -kanavalla. Kilpailut livestriimataan kummankin päivän osalta Moottoriurheilu.tv:n YouTube-kanavalle, josta on lyhyessä ajassa tullut suomalaisen moottoriurheilun kestosuosikki.

“Moottoriurheilu ja rata-autoilu ovat parasta paikan päällä, mutta iso osa lajin viehätystä on myös hyvissä TV-lähetyksissä ja livestriimeissä, joiden toivomme myös houkuttelevan uutta yleisöä kilpailupaikoille. Tavoitteenamme on jatkossa kehittää live- ja TV-lähetyksiämme, ja jalostamme konseptiamme uusiin suuntiin sarjan kehittyessä, kertoo FRC:n promoottori Mika Heinonen.

AKK-Motorsport ry:n alkuperäinen tiedote on luettavissa täältä.

Median edustajia kuvaamassa TCR-kilpureita Alastaron Sampler Dayssä syyskuussa. Kuva: Petro Piilo/AKK.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close