V8 Thunder-luokan mitalitaistelu huipentuu Alastaroon

Rata SM -sarja päätetään Alastaron pitkällä radalla tulevana viikonloppuna. Viikonlopun aikana jaossa ovat V8 Thunder, BMW Xtreme Race sekä The Gran Turismo -luokkien Suomen mestaruudet.

V8 Thunder -luokan mestaruustaistelu tiivistyi kauden viimeistä edeltäneessä osakilpailussa Jonne Rautjärven napatessa kauden avausvoittonsa Emil Westmanin kärsiessä tekniikkamurheista. Kaksikon välinen ero SM-pisteissä on enää vain 10 pistettä.

– Kuitenkin kymmenen pisteen johto, niin kaikki on vielä omissa käsissä. Voittoa lähdetään hakemaan tai ainakin riittävää pistesaalista, että ollaan Suomen mestareita, ensimmäistä kauttaan V8 Thunder-luokassa kilpaileva Westman mietti.

Tälle vuodelle kotimaan radoille palannut Rautjärvi ei tule luovuttamaan helpolla.

– Samanlaista varmaa ajoa kuin Ahvenistolla lähtään hakemaan ja toivon, että nyt pystys ajamalla ottamaan sen mestaruuden Westmaniakin vastaan. Mielenkiinnolla odotan viikonloppua ja katsotaan mitä se tuo tullessaan. Jännäksi meni, Rautjärvi hehkuttaa.

Pronssimitalista vääntävät Miko Kiminki ja Petri Ortju. Heillä on piste-eroa vajaat 10 pistettä. Viime kauden hopeamitalisti Milla Mäkelä menetti edellisen osakilpailun keskeytyksen myötä mahdollisuudet mitaleille ja jättää kauden päätöksen ajamatta.

Kisapäivän alustava aikataulu – Lauantai 30.9.
🕙 Aika-ajo 10:35
🕑 Race 1 13:30
🕑 Race 2 15:00

V8 Thunder SM-pistetilanne
1. Emil Westman 175
2. Jonne Rautjärvi 165
4. Miko Kiminki 102
5. Petri Ortju 94
3. Milla Mäkelä 89

Teksti: Tero Lyttinen / V8 Thunder -tiedotus

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close