Estonian Grand Prixissä eroja mitattiin sadasosissa

Suomen rata-autosarjojen kausi jatkui Estonian Grand Prixillä kuluneena viikonloppuna. FRC ja Rata SM -sarjojen luokat ajoivat kaksipäiväisessä kilpailussa yhdessä Baltian moottoripyöräluokkien kanssa. Pärnussa sijainnut Porsche Ring tarjosi hulppeat puitteet jännittävälle kilpailuviikonlopulle.

Toyotien ja Minien välistä vääntö V1600:ssa

V1600-luokassa ajettiin ensimmäinen lähtö jo avauspäivänä perjantaina, jossa Toyota-kaksikko Miio Nurminen ja Aapo Skaffari nappasivat kaksi ensimmäistä sijaa SM-pistejohtajan Simo Rauhalan ehtiessä ruutulipulle kolmantena. Toisessa lähdössä Skaffari sai loistavan lähdön ampaisten heti kärkeen Nurmisen tippuessa lähdön alkupuolella kuudenneksi. Lähdössä nähtiin rengas rengas vasten -taistelua tamperelaisten Skaffarin ja Rauhalan välillä, mutta lopulta Skaffarin onnistui pitää Rauhala takanaan ennen Alavetelin Martina Backfältiä.

Legendseissä johtopaikka vaihtui tiuhaan

Legendsien avauslähtöön lähdettiin Kalle Merisalon johdolla. Rinnalta lähtenyt hyvinkääläinen Henri Tuomaala joutui taipumaan kakkosmutkan jarrutuksessa, kun loistavan lähdön saanut Marko Kilpiä pääsi yllättämään hyvinkääläisen ja kuittasi kakkostilan sisäpuolelta. Kovimman nousun lähdön alkupuolella teki kuitenkin Vauhtiajoissa toisen lähdön voittanut kirkkonummen Arto Ojaranta, joka nosti Legendsinsä neljännestä ruudusta hetkellisesti johtoon asti. Lähdön toisella puoliskolla kahdeksan kärki irtautui muista, ja mahtui ruutulipulle tultaessa 2,2 sekunnin sisään. Voittajaksi nousi Lappeenrannan Kilpiä ennen niin ikään huiman nousun kymmenennestä ruudusta tehnyttä Kurikan Tuomas Plosilaa Ojarannan joutuessa tyytymään kolmanteen sijaan. Paalulta lähtenyt Merisalo joutui keskeyttämään neljännellä kierroksella. Toisessa lähdössä paalulta lähtenyt Ojaranta menetti johtonsa avausmutkaan mentäessä Plosilalle, mutta nousi takaisin johtoon kolmannessa kaarteessa. Ojaranta kuitenkin menetti lähdön edetessä osakkeitaan Plosilan noustessa kärkeen. Turva-auton tullessa radalle oli kärjen järjestys Plosila – (Leevi) Lintukanto – Kilpiä. Turva-auton takaa lähdettyään Plosila ja Lintukanto vaihtelivat sijoituksia kärjessä pälkäneläisen kuitatessa lähdön nimiinsä vain 51 tuhannesosan erolla Plosilaan Kilpiän ollessa kolmas.

Westman oli päivän nousija

V8 Thundereiden avauslähdössä nopeimman ajan aika-ajoissa ajanut Emil Westman joutui lähtemään joukon hänniltä myöhästyttyään lähdön keräilystä. Tämä tarjosi kauden aikana neljästi toiseksi korkeimmalle korokkeelle nousseelle Jonne Rautjärvelle tuhannen taalan paikan. Rautjärven ja Milla Mäkelän johtaessa joukkoa ensimmäiseen mutkaan otti Jyväskyläläinen lähdön nopeasti komentoonsa Mäkelän jäädessä toiseksi. Westmanin nousu joukon hänniltä oli huimaa, ja kokkolalainen nousi lopulta voittajaksi Rautjärven sorruttua ajovirheeseen toiseksi viimeisellä kierroksella. Milla Mäkelä Rantsilasta ajoi toisen lähdön kolmanneksi. Toiseen lähtöön Westman lähti paalulta, eikä kokkolalainen katsellut taakseen kuitaten lähdön nimiinsä ennen Rautjärveä sekä Mäkelää.

Bemarit kahden kauppaa

BMW Xtreme Racen toinen lähtö oli kahden kauppaa. KariHaavisto sai hyvän lähdön paalulta, mutta SM-pistekärki, seinäjokelainen JuhoSiekkinen hiillosti koko lähdön avauspuoliskon ajan päästen ohi kaksikon osuessa toisiinsa. Siekkinen nappasi voiton ja Haavisto tippui tuloslistalla ollen lopulta kuudes. Toiseksi ajoi Uudenkaupungin Antti Sormunen ja kolmanneksi Roope Sundström. Pitkään lähtöön parivaljakko Siekkinen – Haavisto lähtivät 7. ja 8. lähtöruudusta. Kaksikko nousi tuloslistoilla, ja maaliin ajettiin lopulta Haavisto edellä ja Siekkinen toisena. Kolmanneksi ajoi Antti Sormunen.

Kuivakangas Formuloiden nopein

Formula Open -kausi käynnistettiin Pärnussa. Nopein molemmissa lähdöissä oli Jussi Kuivakangas ennen Matti Hautamäkeä ja Nestori Virtalaa

Kilpailulähtöjen tulokset

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close