AKK Sports Oy:n ja Fixuksen yhteistyö laajenee 2023 – mukaan myös F-Cup ja Jokkis

Autourheilun lajiliiton täysin omistama AKK Sports Oy ja Suomen johtava autovaraosa-, lisävaruste- ja huoltopalveluketju Fixus laajentavat yhteistyötään tulevana vuonna 2023. Kuluneen vuoden tapaan yh­teistyö jatkuu edelleen niin Ralli SM-, Rata SM-, Rallicross SM- kuin digitaalisen autourheilun arvosarjois­sa. Lisäksi yhteistyö näkyy jatkossa myös F-Cup- ja Jokkis-sarjoissa. 

Sopimuksen jatkuminen ja varsinkin laajeneminen on AKK Sports Oy:n kaupallisen johtajan Petteri Nikkasenmukaan erittäin hieno asia.

– Yhteistyömme toimi todella hyvin ja sujuvasti kuluneella kaudella – iso kiitos siitä koko Fixuksen väelle. Ar­vostamme valtavasti sitä, että Fixus jatkaa kanssamme myös tulevaisuudessa ja vieläpä entistä laajemmalla yhteistyösopimuksella. Yhdessä pystymme sekä tarjoamaan parempia autourheiluelämyksiä että edistämään liikenneturvallisuutta.

Myös Fixuksen ketju- ja markkinointipäällikkö Tuomo Koukkari on tyytyväinen sopimuksen jatkosta ja sen uu­sista elementeistä.

– Valtakunnallisena toimijana laaja-alainen yhteistyö on sopinut meille hyvin, joten uusien sarjojen saaminen mu­kaan yhteistyön piiriin on erittäin tervetullutta ja antaa mitä parhaimmat lähtökohdat ensi vuoden yhteistyölle.

Tutustu Fixukseen: fixus.fi


Lisätiedot:

AKK Sports Oy
Petteri Nikkanen, kaupallinen johtaja
petteri.nikkanen@autourheilu.fi, p. 040 358 0533

Fixus/Koivunen Oy
Tuomo Koukkari, ketju- ja markkinointipäällikkö
tuomo.koukkari@koivunen.fi, p. 010 6501 217


Kuva: Pertti Kangasniemi/AKK

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close