Legendsit mukana FRC:ssä

Suomalaisen rata-autoilun uudessa kuninkuussarjassa FRC:ssä nähdään tänä vuonna ensimmäistä kertaa omana sarjanaan ajavien TCR-autojen lisäksi myös kaksi muuta sarjan mukana kiertävää luokkaa, V1600 sekä Legends. Kustannustehokkaat, suorituskykyiset ja klassisen tyylikkäät Legendsit ajavat kaikissa kuudessa FRC:n osakilpailussa.

-Legends kuuluu kuninkuussarjaan ajettavaksi, ja on ehdottomasti sekä Legendsille että FRC:lle hyödyllistä, että kilpailuja ajetaan yhdessä, kertoo Legends Cars Finland ry:n puheenjohtaja Juha Nisula.

Moni suomalainen rata-autoilija on aloittanut kilpauransa Legendseillä. Mahdollisuudet nousta Legendseistä luokissa ylöspäin ovat avoimet.

-Näen Legendsin yhtenä ponnahduslautana nuorille kuljettajille. Nyt mahdollisuutena on hypätä V-autosta Legendsiin ja siitä TCR:ään ja maailmalle. Legendsin etuna on se, ettei se sulje mitään luokkia pois. Kilpailuiden ajaminen osana FRC:tä helpottaa varmasti myös tiimien työtä, Nisula sanoo.

Legends-autoja Alastarolla. Kuva: Tuomas Tenho / Tenho Photography.

Legends on pitkään vetänyt viivoille suuren määrän autoja. Myös tuleva vuosi näyttää hyvältä osanottajamääriä suhteen.

-Odotus ensi vuodelle on se, että mestaruussarjassa saataisiin 50 kuljettajaa täyteen. Harrastesarjassa vastaavasti pyritään 25:een. Automenekki on ollut sekä käytetyissä että uusissa hyvä, ja tämän perusteella olemme saamassa paljon uusia Legends-kuljettajien kilparadoille, Nisula summaa.

Lisätietoja Legendseistä löytyy osoitteesta https://www.legendscars.fi/

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close