RataSM Luokat

V8 Thunder

Ruotsista alun perin lähtöisin oleva V8 Thunder on suorituskykyinen luokka, jossa kilpaillaan putkirunkoisilla ja vapaasti hengittävillä siluettiautoilla, jotka ulkoisesti muistuttavat ikonisia V8-moottorisia muskeliautoja. Luokassa mukana olevia muskeli- ja urheiluautomalleja ovat Ford Mustang, Chevrolet Camaro, Dodge Challenger, Audi RS5 sekä Mercedes-AMG C63. V8-moottorien ikoninen jyrinä on voittanut puolelleen niin kuljettajia kuin faneja, ja näyttävät autot tarjoavat tiukkaa kilvanajoa ja seurattavaa katsojille. Tehoa LS3-moottoreista irtoaa noin 500 hevosvoimaa, ja voima välitetään takapyörille neljävaihteisen manuaalivaihteiston kautta.

BMW Extreme

Vuonna 2007 alkanut BMW Xtreme mahdollistaa nuorten kuljettajien kilpailun kustannustehokkaalla, takavetoisella kilpa-autoilla. Xtremet tarjoavat nuorille kuljettajille vaihtoehdon rata-autoilun pariin, sillä luokassa voi ajaa jo sinä kesänä, kun kuljettaja täyttää 15 vuotta. Autona toimii E36-mallisarjan BMW 325 kaksi- tai neliovisena, jonka 2,5 litrainen moottori tuottaa noin 210 hv.

Formula Open

Formula Open Finland -luokka kokoaa Suomen formula-autot samalle viivalle!

Sarjan pyrkimyksenä on tukea Suomen formulakulttuurin vireyttä, mahdollistaa runsaslukuisia ja näyttäviä lähtöjä, samalla myös tarjoten etenkin nuorille kustannustehokas harjoittelu- ja kilpakenttä kotimaassa, matkallaan kohti kansainvälisiä ratasarjoja.

Luokka kerää yhteen useita eri formula-kategorioita ja kilpailulähdöissä nähdäänkin niin F4- ja F3-autoja kuin esimerkiksi Formula Fordeja ja Renaultejakin eri ikäluokissa. 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close