Uusi, pidempi Alastaro tähdittää FRC:n kauden viimeistä edellistä osakilpailua

Finnish Racing Championship -sarja jatkuu syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 2.-3.9.  Alastaro Circuitilla. V1600-, Legends-, Porsche Sprint Challenge NEZ, Open GT- sekä kaksipyöräisten Circuit Racing SM -sarjan pääsevät ensimmäistä kertaa ajamaan Alastaron moottorirataa laajennusosan kanssa.

Median akkreditointi

Tuleva kilpailu on Alastaron uuden radan avajaiskilpailu. Täysin uusi osuus alkaa vanhan radan kahdeksannesta mutkasta ja lisää pituuteen noin 1,7 kilometriä. Yhteensä uudella radalla on mittaa 4 317  metriä, tehden Alastarosta yhden Suomen pisimmistä moottoriradoista.

Kilpailuluokkina Alastarolla ajavat FRC:n luokat V1600 sekä Legends. Lisäksi viikonloppuna ajetaan Porsche Sprint Challenge ja Open GT -lähdöt monipuolisella urheilu- ja vakioautokattauksella. Kilpailu on myös kolmas yhteinen osakilpailu ratamoottoripyöräilyn Suomen mestaruussarjan Circuit Racing SM:n kanssa. Kuluneen kauden avauskilpailu niin ikään Alastarolla ajettiin yhteistyössä kaksi- ja nelipyöräisten kesken. Tällä kertaa moottoripyöräluokissa mukana ovat kaikki SM-sarjan luokat Superbike & Open 1000, Superstock 600 & Open 600, Supersport 300 & Retro SBK, Sivuvaunut, Jokamiesluokka, sekä junioriluokat Moto5, Mini GP ja Ohvale. 

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen autoluokkien osalta on käynnissä 24.8. kello 18 saakka. Median akkreditointi on avoinna aina 31.8. kello 23.59 saakka. Pääsylippuja voi ostaa CoreGon verkkokaupasta tai radan porteilta.

 

 

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close