Liput FRC:n avauskilpailuun nyt myynnissä!

Liput historian ensimmäiseen Finnish Racing Championshipin osakilpailuun Alastarolla 20.-21.5. ovat nyt myynnissä! CoreGo:n kautta myytävät liput oikeuttavat pääsyyn radalle lauantaina sekä sunnuntaina.

Kauden avauksessa riittää nähtävää ja koettavaa Radalla nähdään Finnish Racing Championshipin luokkien lisäksi moottoripyörät sekä Porsche Sprint Challenge NEZ -sarjan 911 GT3 Cup -autot, joten kaksi- ja nelipyöräisten, vakio- ja urheiluautojen sekä aina suosittujen Legendsien ystäville on tarjolla paljon nähtävää.

Kilpailuviikonloppu käynnistyy vapailla harjoituksilla perjantaina. Lauantai aloitetaan aika-ajoilla kello 9 ja päivä päättyy noin kello 19. Lauantain aikana tullaan ajamaan myös kilpailulähtöjä aika-ajojen jälkeen. Sunnuntaina ajetaan lyhyet warm up -harjoitukset luokittain kello 10-12, ja kilpailulähdöt alkavat kello 12. Huikea viikonloppu päättyy sunnuntaina noin kello 19. Tarkka, luokkakohtainen aikataulu julkaistaan ilmoittautumisen päätyttyä perjantaina 12.5.

Lippukauppaan pääset tästä. Liput ovat digitaalisessa muodossa, mutta lipun voi myös tulostaa ladatusta PDF-tiedostosta. Lippuja voi myös ostaa maksupäätteen kautta kortilla tapahtuman porteilta.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close