MP-Messut TCR Finlandille menestys

TCR Finlandin piste MP-Messuilla, Pohjoismaiden suurimmassa moottoripyöränäyttelyssä, oli menestys. Viikonlopun aikana Helsingin Messukeskuksessa kävi yhteensä 56 000 vierasta. MP-Messujen kävijäkunta otti myös nelipyöräiset hyvin vastaan TCR Finlandin ja Alastaro Circuitin yhteisellä osastolla. Näytillä oli tulevan rata-autoilukauden kuumimman luokan lisäksi moottoripyöräkoneinen Legends -luokan kilpa-auto, jolla kilpaillaan myös osana Finnish Racing Championshipiä. Lisäksi pisteellä pääsi tutustumaan Alastaro Racing Experiencen uuteen kalustoon, joilla asiakkaat pääsevät ajamaan tänä kesänä laajentuvalla moottoriradalla. Esillä olivat Ferrari 296 GTB plug-in hybridi, Tatuus Formula 4 -auto sekä suomalainen sähkömoottoripyörä Verge TS.

-Kaksipyöräisten ystävät löysivät myös nelipyöräisten pariin. Tämä oli meille suuri menestys, ja ihmisiä riitti koko näyttelyn ajan. Onnistuimme herättämään kävijöiden kiinnostuksen TCR-autoihin. On ollut ilo ja kunnia olla paikalla, kertoo TCR Finlandin promoottori Mika Heinonen.

TCR Finlandin piste MP-Messuilla.

Yhteinen näyttelypiste merkitsi myös Alastaron moottoriradan uuden Driving Experience -konseptin ja värityksen lanseerausta. Monipuolisen ja laadukkaan kaluston lisäksi autourheilun ystävät pääsivät kokeilemaan taitojaan virtuaalisella Alastaron moottoriradalla laadukkailla simulaattoreilla, jotka niinikään keräsivät väkeä pisteelle. Myös perheen pienimmät otettiin huomioon omalla karting-simulaattorilla.

-Olemme aloittaneet Alastarolla merkittävät kehitystyöt, ja saimme täällä julkaista ensimmäisen vaiheen toimet, ratalaajennuksen ja uuden Driving Experience -tuotteemme. Kehityssuunnitelmat on jaettu useammalle vuodelle, joten saa nähdä, tulemmeko myös ensi vuoden messuille julkaisemaan seuraavat uudistukset, jotka palvelevat myös moottoripyöräilijöitä, Henri Tuomaala Alastaro Circuitilta kertoo.

Alastaro Circuitin osastolla oli monipuolisesti vauhdikasta kalustoa.
Suomalainen sähkömoottoripyörä Verge TS keräsi katseita Alastaron osastolla. Erikoisuutena on renkaat sisään sijoitettu sähkömoottori, joka tuottaa 1 000 newtonmetriä vääntöä.
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close